Sjajna Valencia pregazila i Leganes

Šišmiši u nevjerovatnoj formi

Sjajna Valencia pregazila i Leganes

Fudbaleri Valencije nastavili su danas sjajan niz rezultata. 

Oni su u okviru 11. kola španske La Lige na domaćem terenu porazili Leganes sa 3:0 i tako ostvarili sedmu vezanu pobjedu u La Ligi, a osmu u svim takmičenjima. 

Šišmiši su do vodstva došli u 14. minuti pogotkom Danija Pareja, a to je bio i konačan rezultat prvog dijela meča. U nastavku susreta su postigli još dva gola i to preko Rodriga i Santija Mine za konačnih 3:0.

Valencia je ovom pobjedom ostala na 2. mjestu sa 27 bodova, odnosno bodom manje od Barcelone, dok je Leganes na 8. poziciji sa 17 bodova. U narednom kolu Valencia će gostovati kod Espanyola, dok će Leganes dočekati Barcelonu. 

Španska La Liga, 11. kolo:

Potražite više informacija na temu La Liga:

Valencia-Leganes 3:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi