Sjajne vijesti za navijače Manchester Uniteda: Dva ključna igrača spremna za završnicu sezone

Počeli trenirati sa ekipom

Sjajne vijesti za navijače Manchester Uniteda: Dva ključna igrača spremna za završnicu sezone

E. Oštraković

Nogometaši Manchester Uniteda počeli su sa treninzima pred nastavak sezone u Premiershipu.

Očekivalo se da treninzima zbog povreda neće prisustvovati Marcus Rashford i Paul Pogba, ali je trener Manchester Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer, iznenadio sve svojom izjavom.

"Vratili su se treninzima. Rashford, ali i Pogba su odradili sjajan posao na oporavku, te su nam dostupni za nastavak sezone. Trenutno sve ide kako smo zamislili", rekao je Norvežanin koji sa klupe predvodi ekipu Manchester Uniteda.

Obzirom da se očekivalo da će oba igrača još neko vrijeme biti van terena, sigurno da će njihov povratak biti veliko pojačanje za završnicu prvenstva.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Paul Pogba je van terena bio zbog problema sa zglobom, a tu povredu vukao je dosta dugo tokom sezone, dok je Rashford izbivao zbog povrede leđa.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi