Sjećate li se Anesa Haurdića? Vratio se fudbalu i potpisao je za bh. niželigaša

Nastupao za Sarajevo, Velež, Čelik, Slobodu...

Sjećate li se Anesa Haurdića? Vratio se fudbalu i potpisao je za bh. niželigaša

A. Čaušević
Teme:

Nekadašnjeg igrača nekoliko premijerligaša Anesa Haurdića ćemo ponovo gledati na bh. terenima, ali ne u Premijer ligi BiH.

Naime, nakon određenog perioda pauze od fudbala Haurdić se vraća igranju i u narednoj sezoni će nastupati za bh. niželigaša, ekipu Unisa iz Vogošće.

Ovaj 30-godišnjak je posljednji angažaman imao u njemačkom klubu Sportfreunde Siegen, tokom karijere je igrao za Sarajevo, Velež, Čelik i Slobodu, karijeru je počeo u češkom Jablonecu.

Osim Haurdića ambiciozni klub iz Vogošće je angažovao i Ibru Hodžića, nekadašnjeg golmana Sarajeva koji se već neko vrijeme bavi trenerskim poslom.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Inače, na klupi Unisa će sljedeće sezone sjediti Zijad Švrakić zajedno sa Džemom Smječaninom, a posljednje u nizu pojačanje je i Amel Handžić, nekadašnji junior Sarajeva.

Promo

Top Komentari

MirsadM88
Sjecam se nekih škarica samo ne znam protiv koga.
1 0
Twista
Anes je dobar igrac bio, da je imao vise srece, napravio bih puno vise u svijoj karijeri.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi