Sjećate li se Miloša Kostića? Danas je dogovorio dobar, ali privremen angažman

Nekadašanji trener Željezničara

Sjećate li se Miloša Kostića? Danas je dogovorio dobar, ali privremen angažman

Admin Čaušević

Nekadašnji trener Željezničara Miloš Kostić je početkom 2020. godine pronašao novi  trenerski angažman. 

Kostić koji se i nije proslavio na Grbavici će u narednom periodu sjediti na klupi člana belgijske Jupiler lige, ekipe Sint-Truiden.

Slovenac će na klupi Sint-Trudiena biti samo privremeno rješenje s obzirom da Kevin Muscat još uvijek nema trenersku licencu koja je valdina u Evropi.

Tako će Kostić biti trener ekipe koja trenutno zauzima 11. mjesto, dok Muscat ne dobije potrebnu UEFA-inu trenersku licencu.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Kostić je poslije neslavne avanture na klupi sarajevskih Plavih radio u Grčkoj. Sloveniji i Albaniji. U Belgiji je trenersko iskustvo sticao kao pomoćnik na klupi Liersa u sezoni 2014/2015.

Top Komentari

VelaHavle
Ovo je najgori trener u historiji fudbala
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi