Sjećate li se Senada Husića? Prije nekoliko dana je potpisao za petoligaša

Igrao za Čelik, Željezničar i Zvijezdu Gradačac

Sjećate li se Senada Husića? Prije nekoliko dana je potpisao za petoligaša

A. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Čelika i Željezničara, Senad Husić je početkom jula realizovao novi angažman.

Husić će karijeru nastaviti u Njemačkoj nakon što je potpisao za tamošnjeg petoligaša, ekipu SV 1910 Neuhofa.

Radi se u niželigašu za kojeg uglavnom nastupaju igrači iz inostranstva. S bh. pasošem od ranije su tu golman Ahmed Hadžić, defanzivac Akif Kovač te napadač Kristijan Dulabić.

Prije dolaska u člana Hessenlige Husić je nastupao na Kosovu za ekipu Llapija, prije toga imao je i avanturu u Švedskoj i timu Amal.

Fudbaler rođen u Kalesiji je karijeru počeo u lokalnoj Bosni, a nastavio u Zvijezdi nakon čega je 2013. godine uslijedio transfer u mađarski Dosgyor.

U Premijer ligi BiH je igrao za Željezničar i Čelik i nije se baš proslavio. Tako je za Plave s Grbavice još u debiju uspio dobiti crveni karton. Za njega je sarajevski derbi iz jula 2016. godine trajao pola sata.

Top Komentari

copinjo
Ne bih ga ni najvecem dusmanu predlozio. Hervas,Pozder,Husic, onaj Grk, Elsner, ukupno 5 utakmica odigrali, sve ih Brko doveo i uzimao im pare, jel tako Maticu?
2 1
milivoje
Sjećamo,onaj @Matic ga doveo,kad su se igrali menađera Željinim parama,a sad slobodno vrijeme provodi u rajlovcu
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi