Predstavnici Zrinjskog i Širokog dijele odgovornost za izdaju evropskih vrijednosti

Sjednica IO FS Kantona Sarajevo i preispitivanje odluke na IO FS BiH: Udar na zdrav razum

7

Komentari (7)

Jugovina
Novinaru, je li te stid ovako pisati?
BH_Drina
Bošnjačka naivnost i nepredvidljivost sve viže uzima maha, kako u političkom tako i u sportskom životu, užas.
starmac
Gonit bandu iz SAVEZA.NEMA IM POVRATKA
hz_033
Svi vrlo dobro znamo da je odluka politckog nivoa al samo me zanima koliko je para uzeo Colpa za ovaj glas. Price za malu djecu su da nije ocekivao ovoliku medijsku hajku, svjestan je bio da ce se javnost dici pa me zivo interesuje za koliko para je prodao naciju i sport i svako moralno nacelo. Koja je to svota za koju ljudi postanu dodickova kuja ?!??!?!?!
pjanke.sa
Sve njih rastjerat hebo im 3 nacionalne komponente mater u pi cku!!! Majmuni retardirani sve do jednog! I ovdje treba kao na Sudu staviti strance da odlucuju! Treba sve postaviti strance u svakoj javnoj organizaciji u citavoj drzavi BiH od kucnog savjeta pa na gore. Kad se mi ne mozemo, ne zelimo niti cemo se ikada dogovoriti!!!! Mrs!!!
Ecosport
Pjanke buraz, evo ti je Scmitt stranac pa pravi njesra. Nisu stranci rješenje. Jednostavno, treba od UEFA i FIFA tražiti da uvijek pomno prate da se politika ne miješa u fudbal i to je to. Jedno vrijeme kad se nije miješala, otišli smo na svjetsko prvenstvo. Postali smo repka za respekt. Samo to treba tražiti. Problem je što smo u nedostatku takvog kadra kojeg će UEFA saslušati po tom pitanju.
pjanke.sa
Slazem se da Schmidt pravi njesra nije nijedna strana zadovoljna, ali opet je bolje nego da odlucuje Vico ili ovi ublehasi nasi ili oni Beus ili Soldo. Oni su politicki angazovani i nacionalno obojeni i ne moze se na taj nacin voditi savez. Schmidt napravi sranje pa se povuce jer saslusa sve tri strane i odluci. Ovdje direktno se Borcu stima i pomaze otkako je dosao Vicko i Dodick na celo i to otvoreno hladno. Kad je bila bosnjacka ekipa oni su barem razljevali odluke na sve bosnjacke klubove ali je i Siroki i Orasje moglo titulu uzeti. Ma ne mogu da pisem kome pisem eto vas tamo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.