Sjever će da gori: Crvena zvezda spremila veliko pojačanje

Vraća se Zvezdin as?

Sjever će da gori: Crvena zvezda spremila veliko pojačanje

Čelnici Crvene zvezde žele da nastave s dobrim rezultatima, i to po svaku cijenu.

Na Marakani teže ka tome da Crvena zvezda ne igra samo jednu sezonu u Ligi prvaka, već da postane konstantan učesnik, a to je moguće postići samo uz kvalitetan igrački kadar. Kako se zimski prijelazni rok bliži, tako se sve više govori i o potencijalnim pojačanjima crveno-bijelih.

Prema natpisima srbijanskih medija, jedna od najvećih želja Crvene zvezde je Aleksandar Katai. U pitanju je napadač koji je ostavio sjajan trag u periodu kada je prethodno igrao za Beograđane, a kontakti između dvije strane su već uspostavljeni, što je prvi korak ka realizaciji eventualnog povratka.

Katai od ljetos nastupa u Sjedinjenim Američkim Državama za Chicago Fire, no u ugovoru ima opciju da u slučaju povoljne ponude može otići, pa je tako za očekivati da će ponuda stići u "vjetroviti grad".

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Svakako da bi Kataijev povratak značio i za navijače, jer se radi o miljeniku Delija, a na odluku ovog nogometaša mogle bi utjecati velike ambicije Crvene zvezde i eksplozija rezultata u Evropi.

Na radaru Crvene zvezde se još nalazi Nemanja Milutinović koji nosi dres BATE Borisova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi