Irci odradili jedini trening na Grbavici pred sutrašnji meč. Nadamo se da im prvi susret na stadionu Željezničara neće donijeti sreću.

Pred duel protiv našeg tima

Sjeverni Irci u dobroj atmosferi odradili trening na Grbavici

Reprezentacija Sjeverne Irske odradila je danas trening na stadionu Grbavica gdje će sutra odigrati susret protiv naše reprezentacije u okviru Lige nacija.

Sjeverni Irci još nemaju nijedan bod, ali kako je njihov selektor rekao na press konferenciji oni se neće predati i učinit će sve kako bi sutra ostvarili dobar rezultat.

Na treningu Sjeverne Irske vladala je dobra atmosfera bez obzira što je ova selekcija u prva dva kola upisala isto toliko poraza. Na samom treningu vidjela se ozbiljnost u radu, što govori da Sjeverni Irci nisu bez ambicija došli u glavni bh. grad. 

Kako je izgledao trening našeg sutrašnjeg rivala pogledajte u fotogaleriji:

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi