Skandal u Bugojnu: Susret prekinut, sudija spašavao živu glavu
FOTO: Elvedin Tajar

Prekid meča u 55. minuti

Skandal u Bugojnu: Susret prekinut, sudija spašavao živu glavu

S. Mlaćo

Generalku pred novu sezonu Druge lige FBiH grupa Zapad danas su na Jakliću trebali odigrati nogometaši Iskre i Vlašića, ali je susret prekinut u 55. minuti zbog napada gostujućih igrača na glavnog sudiju Kenana Keru.

Iskra je prvo poluvrijeme slavila 1:0 pogotkom Pihure, a onda u 55. minuti pravi haos. Sudija Kero dosudio je jedanaesterac za domaće. Gostima se ova odluka nije dopala te su odlučili da se obračunaju sa glavnim sudijom.

On je uspio pobjeći pred gostujućim igračima koji su pokazali kako se ne treba ponašati na fudbalskim terenima, a sve pohvale idu šefu struke gostiju Salihu Salihoviću koji je pokušavao da zaustavi svoje igrače i spriječi u njihovom naumu.

Saznajemo da je sudija Kero napad prijavio i u Policijskoj stanici Bugojno, pa ćemo ovaj slučaj dobiti treće poluvrijeme.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

U fotogaleriji koju vam donosimo pogledajte kako je izgledao napad na mladog sudiju...

Top Komentari

DamirT
Vidi se da su divljaci.Sišli sa planine
88 5
Turkovic083
Uzas,ovo hitno praviti represivne mjere protiv vandalizma igraca i velike kazne.SRMOTA ZA IGRACA FUJJ!!!
85 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti