Skandal u Mostaru: Trener Emine udario protivničku igračicu

Ružne scene tokom meča

Skandal u Mostaru: Trener Emine udario protivničku igračicu

S. Mlaćo

Novi skandal potresa bh. nogomet.

Radi se ovaj put o Premijer ligi za žene. Naime, u okviru 11. kola Emina je ugostila Lokomotivu.

Bilo je 4:1 za domaće nogometašice, ali sam rezultat je pao u drugi plan.

Domaći trener Zijo Tojaga isključen je u 31. minuti s obzirom da je fizički napao gostujuću nogometašicu Aldinu Škahić.

"Glavni trener domaće ekipe Tojaga Zijo negoduje na odluku glavnog sudije, čime je izazvao reakciju gostujuće igračice broj 20, koja mu prigovara na njegovu reakciju, nakon čega isti (Tojaga Zijo) u 31. minuti ulazi u teren i fizički nasrće na gostujuću igračicu broj 20", stoji u izvještaju delegata.

Sada će posla biti i za Disciplinsku komisiju, ali bez obzira na konačnu odluku, jasno je da je u Mostaru bačena još jedna ljaga na bh. nogomet, ovaj put ženski.

Promo

Top Komentari

Mica
mazlum vazda bio ****se sa materom otjerat ****o iz fudbala i dobro namlatit a onumu kurvicu plavu mrsavu dobro silovat.
0 5
ratip irats
Bas pedagoski, u stilu prezimena!!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi