Skandali mu došli glave: Reprezentativac BiH prebačen u drugi tim!

Čeka se kupac...

Skandali mu došli glave: Reprezentativac BiH prebačen u drugi tim!

Seks afera bh. nogometaša i pjevačice Jelene Karleuše nije potresla samo ovdašnju javnost, već je odjeknula i do Belgije.

Reprezentativac BiH s brojem šest za vrijeme provedeno u Anderlechtu nije pokazao da je dostojan dresa belgijskog velikana, kako ponašanjem na terenu tako i izvan njega, a posljednji skandal vezan za Jelenu Karleušu koštao ga je i izbacivanja u drugi tim. 

Saopštili su to i mediji u Belgiji, a potvrda je stigla i od pomoćnog trenera Pära Zetterberga koji je nagovijestio da nije isključeno da u narednim danima dođe i do transfera, na kojem insistiraju...

"Donesena je odluka, Vranješ trenira s U21 timom i razgovori između Anderlechta i njegovog agenta su uveliko u toku. Ne znam šta očekivati, to su ipak stvari o kojima brine sportski direktor Verschueren", kazao je Zetterberg za Het Laatste Nieuws.

U Anderlechtu navodno čine sve kako bi pronašli potencijalnog kupca, nadaju se turskim i ukrajinskim klubovima, ali trenutno nema konkretne ponude. U međuvremenu agent Srđan Jeremić je izjavio kako bh. nogometaš želi ostati u Anderlechtu i pokazati da ima kvalitet.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Uz to što nema budućnost u Anderlechtu, izvjesno je da se igraču s brojem 6 bliži i kraj u reprezentaciji BiH. Sa tetovažom četničkog vojvode svakako nije poželjan u svlačionici...

Top Komentari

infinity2612
Ako ga Prosinecki pozove, onda uskratiti podrsku selektoru
16 0
ArminA
Ako bude pozvan u reprezentaciju ,ja cu biti prvi koji ce bojkovati utakmice reprezentacije. Sve cu pokusati samo da ovo smece nikad vise za zivota ne obuce dres najdraze nam domovine ! Goni smece !!!
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi