Adnan Čustović nije uspio u Briselu: Anderlecht prekinuo pobjednički niz Beverena
Tri pobjede i tri poraza ima Adnan Čustović otkako je preuzeo vođenje Beverena. Gol razlika je 7-8, ali po prvi put je večeras njegov tim razbijen

Poraz nakon tri pobjede

Adnan Čustović nije uspio u Briselu: Anderlecht prekinuo pobjednički niz Beverena

Midhat Šljivak

Anderlecht je u 21. kolu belgijske Jupiler lige savladao Waasland-Beveren sa 3:0 i na taj način je prekinuo pobjednički niz ovog tima.

Ekipa koju sa klupe predvodi bh. stručnjak Adnan Čustović je u Brisel stigla sa velikim ambicijama i nadom u dobar rezulat nakon tri uzastopne pobjede, ali nažalost do bodova nisu došli.

Anderlecht je slavio pobjedu golovima Diamate (9. i 92.) i Bornauwa (51.) i to nakon loših reakcija defanzivnih fudbalera Beverena, te je velikan iz Brisela prekinuo niz od pet utakmica bez pobjede u prvenstvu.

Domaći tim je sa ova tri boda došao na poziciju broj pet sa 34 boda, dok je Beveren trenutno na 14. mjestu sa 20 osvojenih bodova.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Jupiler liga:

Anderlecht - Beveren 3:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi