Skauti Uniteda su bili na utakmici Italije i imali su šta za vidjeti
Zaniolo je zabio dva gola u meču protiv Armenije

Engleski klub pravi planove za budućnost

Skauti Uniteda su bili na utakmici Italije i imali su šta za vidjeti

S. Pašalić, foto: EPA

Italija je u ponedjeljak odigrala meč kvalifikacija za EP na svom terenu protiv Armenije i slavila je sa čak 9:1.

Jedan od igrača koji je briljirao na ovom meču je mladi Nicolo Zaniolo koji je postigao dva gola i bio asistent kod četvrtog gola.

Igrač Rome je već neko vrijeme na meti mnogih klubova zbog svojih sjajnih igara, a prema pisanjima italijanskih medija skauti Manchester Uniteda su ga posmatrali upravo na meču protiv Armenije.

Trenutna cijena Zaniola je 40 miliona eura, ali se u izvještajima navodi da bi rimski klub mogao za njega dobiti i 80 miliona eura, a to bi bila odlična vijest i za Inter kojem će prema ranijem dogovoru pripasti 15 posto od narednog transfera 20-godišnjeg igrača.

Vučica je ovog ljeta dovela na posudbu Chrisa Smallinga iz Manchester Uniteda i čini se da je oduševljena, te želi da ga otkupi, a navodi se da bi on mogao biti uključen i u eventualni transfer Zaniola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi