Skauti velikana su na Etihadu gledali Gojaka, ali jedan klub pokazuje ozbiljan interes

Bh. reprezentativac na cijeni

Skauti velikana su na Etihadu gledali Gojaka, ali jedan klub pokazuje ozbiljan interes

A. Čaušević

Aktuelna sezona bi Ameru Gojaku mogla biti posljednja u dresu zagrebačkog Dinama. 


Gojak je eksplodirao u posljednjih 15-ak mjeseci i zahvaljujući sjajnim partijama privukao je interes mnogobrojnih klubova iz Lige petice.

Modri su u utorak gostovali Manchester Cityju, a sa tribina Etihada Gojaka je skautiralo nekoliko skauta uključujući Gorana Vučevića koji radi za Barcelonu.

Iako je na radaru niza evropskih velikana za bh. reprezentativca najozbiljniji interes do sada pokazuje Betis.

Pojedini mediji u Španiji, prije svih Eldesmarque pišu da bi ključnu ulogu u transferu mogao odigrati Nenad Bjelica jer može dati pravi sud o 22-godišnjem Sarajliji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, Bjelica je tokom 90-ih godina dvije sezone nosio dres Betisa i njegovu riječ jako cijene u klubu iz Andaluzije.

Isti medij navodi da se Gojak koji je ove sezone u svim takmičenjima upisao 16 nastupa i postigao tri gola još nalazi na radaru West Hama i Seville.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi