Emre Can traži transfer, poznat sljedeći klub?

Nezadovoljan u Juventusu

Emre Can traži transfer, poznat sljedeći klub?

Njemački fudbaler Emre Can mogao bi tokom zime okončati epizodu u Juventusu.

Iako je došao kao veliko pojačanje, u tekućoj sezoni Can je odigrao samo 59 minuta za Bianconere, pa stoga napisi o prijevremenom odlasku i nisu iznenađujući.

Bez obzira što Sarri uporno tvrdi kako je zadovoljan Canom, italijanski mediji uvjereni su da će 25-godišnji fudbaler napustiti Juventus i već uveliko predviđaju koje bi moglo biti sljedeće odredište u njegovoj karijeri.

Za Canove usluge se, naime, interesuje Betis čiji su čelnici u potrazi za fudbalerom koji bi popunio prazninu u veznom redu i navodno prvi 'pick' trenera Rubija je upravo Nijemac turskog porijekla.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Klub iz Seville razmišlja još o Santiagu Ascacíbaru iz Stuttgartu, Barceloninom Carlesu Aleni, a u opticaju je i Santiago Cáseres koji nastupa za Villarreal.

Podsjećanja radi, Canu ugovor s Juvent usom važi do 2022. godine i njegova vrijednost se na tržištu procjenjuje na 40 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinas
Nula od igraca,dobro ga je Liverpul procjenio
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi