Skibbe: Neću napustiti klupu Grčke

Skibbe: Neću napustiti klupu Grčke

Edmir Škorić

Njemački stručnjak Michael Skibbe odlučan je da ostane na klupi Grčke.

Grčka je poražena na Maksimiru od Hrvatske s 4:1 i sada je daleko od Svjetskog prvenstva, ali Skibbe namjerava da ostane selektor.

"Obzirom na rezultat iz prve utakmice, moramo da mijenjamo naš stil igre. Ne mogu vam reći detalje, ali dat ćemo maksimum u revanšu", rekao je Skibbe, dodavši:

"Imat ćemo tešku utakmicu, ali moramo da pokažemo na terenu da možemo. Što se dogodilo u Zagrebu? Hmm, dva gola Hrvatske su plod naših grešaka i to sam već naglasio".

Na pitanje da li će ostati selektor Grčke nakon baraža, Skibbe je rekao: "Neću napustiti Grčku, ali vidjet ćemo šta će se desiti".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Revanš će Grčka i Hrvatska odigrati u Pireju u nedjelju navečer s početkom u 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi