Skopljak: Nadam se da ćemo igrati zapaženu ulogu u Prvoj ligi FBiH

Kapiten NK Novi Travnik

Skopljak: Nadam se da ćemo igrati zapaženu ulogu u Prvoj ligi FBiH

Samir Mlaćo

Novi Travnik je jučer pred svojim navijačima ostvario pravu mali senzaciju te izborio plasman u Prvu ligu Federacije BiH.

Novotravničani su u revanšu  baraža nadigrali Budućnost 4:1, te tako obradovali oko 2.000 navijača koji su stigli na Gradskim stadion u tom gradu.

Nakon utakmice domaći nisu krili zadovoljstvo i sreću zbog povratka u Prvu ligu FBiH.

"U Banovićima smo odigrali jednu dobru utakicu, stvorili dosta prilika koje nažalost nismo iskoristili. Domaćin nas je kaznio i došao do dva gola prednosti pred revanš. Nakon prve utakmice analizirali smo greške, dobro posložili ekipu i znali šta nas očekuje u drugoj utakmici. Pred našom publikom koja je bila 12-ti igrač istrčali smo hrabro, te uz jedno dobro ekipno zalaganje i htijenje na kraju zasluženo slavili te se plasirali u Prvu ligu Federacije BiH. Moram istaći da u narednu sezonu ulazimo sa dosta optimizma i nadam se da ćemo igrati zapaženu ulogu te nastaviti sa dobrim igrama iz prethodne sezone", kazao je kapiten NK Novi Travnik Mahir Skoplja za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi