Skopljak: Ostaje žal za tri boda
Skopljak i Džafić (FK Olimpik) prate duel nakon jednog od kornera za Olimpik

Kapiten NK Novi Travnik za SportSport.ba

Skopljak: Ostaje žal za tri boda

S. Mlaćo

Sasvim neočekivano, nogometaši Novog Travnika iz Sarajeva su se jučer vratili sa jednim osvojenim bodom. Bilo je 2:2, a da su imali malo sreće Novotravničani su kući mogli sa sva tri boda.

Sjajnu partiju u redovima gostiju pružio je kapiten Mahir Skopljak koji je uz dobru igru u defanzivi postigao i pogodak za  2:1.

Skopljak nije skrivao zadovoljstvo zbog pozitivnog, te je istakao nadu da će remi sa Otoke dodatno motivisati ekipu.

"Na Otoku smo došli kao autsajder na papiru, na terenu smo pokazali potpuno suprotno. U prethodnim utakmicama smo pokazali kvalitet, ali nedostala je realizacijam, međutim jučer smo smo nadoknadili sve ono što smo propustili u poteklim utakmicama. S pravom mogu da kažem da smo nadigrali favorizovani Olimpik i ostaje žal za tri boda", kazao je Skopljak.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zvijezda iz Gradačca igra veoma dobro u novoj sezoni, ali Skopljak je optimista pred meč narednog vikenda.

"Odmah se okrećemo tom duelu. Uz ozbiljan angažman ćeo pokušati da ostvarimo pobjedu, a nadam se i velikoj podršci navijača koji su do sada bili naš 12-ti igrač".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi