Skopljak potpisao za NK Travnik: Možemo klub vratiti tamo gdje mu i mjesto

Novi član Vezira

Skopljak potpisao za NK Travnik: Možemo klub vratiti tamo gdje mu i mjesto

S. Mlaćo

NK Travnik je danas dobio novo pojačanje. Naime, redove Vezira pojačao je defanzivac Mahir Skopljak koji je posljednji period proveo u redovima federalnog prvoligaša NK Novi Travnik.

Radi se o provjerenom defanzivcu koji će sigurno predstavljati stub odbrane Vezira.

"Čast mi je i zadovoljstvo što sam potpisao ugovor sa klubom kao što je NK Travnik. To je dugogodišnji premijerligaš sa bogatom historijom, a spletom okolnosti našao se u nezavidnom položaju. Nakon razgovora sa čelnim ljudima kluba koji su mi predočili viziju kluba za naredni period, te uz kontinuiran rad, mišljenja sam da NK Travnik možemo vratiti tamo gdje mu je i mjesto. To je Premijer liga BiH", kazao je Skopljak za SportSport.ba, te dodao.

"Mislim da ću svojim igrama i zalaganjem na terenu čelnim ljudima i publici se odužiti na najbolji mogući način".

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Zahvalio se i svom sada već bivšem klubu.

"Zahvaljujem se NK Novi Travnik, te Dragi Tokaliću na korektnosti u proteklom periodu, te iskreno želim da izbore opstanak u Prvoj ligi FBiH", dodao je 22-godišnji defanzivac koji je i protekloj polusezoni postigao tri pogotka za Novotravničane.

Top Komentari

Mirza Klisura
tesko da mozete i prvu uci
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti