Škriniar pred večerašnji derbi: Znam Džekine slabosti!

Defanzivac Intera pun samopouzdanja

Škriniar pred večerašnji derbi: Znam Džekine slabosti!

Defanzivni fudbaler Intera Milan Škriniar poručio je pred večerašnju utakmicu protiv Rome da zna Džekine prednosti, ali i slabosti. 

Inter i Roma će večeras u okviru 21. kola Serije A odmjeriti snage, a Škriniar će imati veoma težak zadatak da čuva najboljeg strijelca lige iz prošle sezone.

Slovački reprezentativac smatra da Džeko ima dobre, ali i loše strane i da se njegov tim treba braniti timski.

"Nakon zimske pauze moramo da zaigramo mnogo jače i pobjeđivati počevši od večeras jer više nema prostora za poraze", rekao je Škriniar pa se osvrnuo i na Džeku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Znam Džeku, on je dobar napadač i igrao sam već protiv njega. Znam njegove prednosti, ali i slabosti, ali moramo se koncentrisati na timsku odbranu, ne samo na mene. Moramo igrati kao što smo igrali na početku sezone. Ako budemo igrali kako znamo, onda možemo pobijediti večeras", rekao je on.

Podsjetimo, večerašnji susret počinje od 20.45 sati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi