Ne mogu se pomiriti s remijem: "Mancini me udario laktom u glavu"

Inter na kraju osvojio bod protiv Rome

Ne mogu se pomiriti s remijem: "Mancini me udario laktom u glavu"

Endin Čaušević

Inter je danas remizirao u gostima protiv Rome (2:2) u derbiju 17. kola italijanske Serije A.

Roma je vodila sa 1:0 nakon prvog poluvremena golom Pellegrinija, ali je Inter igrao fantastično u drugom poluvremenu i uspio da preokrene na 2:1.

Gol za izjednačenje postigao je Milan Škriniar, a preokret gostima donio je Hakimi. No, u samom finišu meča Inter se povukao što je Roma uspjela da iskoristi i golom Gianluce Mancinija dođe do boda.

No, tada su gosti tražili da sudija pogleda VAR jer su smatrali da je Mancini faulirao Škriniara, ali on nije mijenjao svoju odluku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Šteta je što nismo pobijedili jer smo bili odlični u drugom dijelu. Mancini me udario laktom prije nego što je dao gol. No, sada ne možemo ništa da učinimo. Šteta je što nismo zabili još neki gol jer smo imali dosta šansi", rekao je Škriniar nakon utakmice.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zajid08
Joj ovoga skrinjara nema vece prznice od njega
6 0
WOLF20
Skriniar lopata obicna
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi