Skupo ga koštala izjava: Navijači Zvezde 'traže' Hrvata iz Kopenhagena

Šalju mu poruke, mailove...

Skupo ga koštala izjava: Navijači Zvezde 'traže' Hrvata iz Kopenhagena

Hrvatski fudbaler Karlo Bartolec nakon utakmice između Kopenhagena i Crvene zvezde postao je predmet ismijavanja.

Bartolec je u Kopenhagen stigao ljetos iz Nordsjaellanda, a u meču protiv Crvene zvezde priliku je dobio u 81. minuti i u penal seriji je imao priliku da odvede Dance u play-off Lige prvaka. Namjestio je Bartolec loptu, no umjesto u golu, završila je orbiti i tako je olakšao crveno-bijelima da na koncu slave.

Nije Bartolec jedini koji je promašio penal, no upravo njega navijači Crvene zvezde su 'uzeli na zub', i to zbog prilično nadmene izjave koju je dao uoči same utakmice.

"Mislim da ćemo proći dalje. Oni su ekipa s dva lica, mnogo su bolji na svom terenu nego kada igraju na strani, a od igrača imaju pojedince koji su kvalitetni kao Marin i Ben, dok je sve ostalo prosjek. U Beogradu ih publika nosi", potcjenjivački je kazao Bartolec.

Nakon što je njegov tim u dramatičnoj utakmici na kraju ispao, Bartolec je - nestao. Zaključao je sve profile na društvenim mrežama, a u međuvremenu navijači Crvene zvezde su počeli akciju: "Traži se Karlo Bartolec, posljednji put viđen na stadionu Parken".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

I na Twitteru se, također, mogu vidjeti razne poruke u kojima navijači ismijavaji Bartoleca.

Top Komentari

Grohot
nacionalno prepucavanje, nista lose nije rekao ovaj i legli su po njemu samo zato sto je hrvat....klasika
6 1
Mirko
Čovjek napisao istinu !!Ma pametan zaključak ,ovi papci će nakon dan dva pasti po nekom drugom.A sad će ih Yang Boysi izbacit
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi