Skupocjeno pojačanje Intera stiglo na ljekarske preglede!
Foto: Screenshot

Uskoro zvanično predstavljanje

Skupocjeno pojačanje Intera stiglo na ljekarske preglede!

Veznjak Cagliarija Nicolo Barella je stigao na ljekarske preglede nakon kojih će potpisati ugovor sa Interom.

Nicolo Barella je već prošao prvi dio ljekarskih pregleda u klinici Humanitas, te se pojavio u prostorijama Olimpijskog komiteta Italije u Milanu gdje će obaviti drugu rundu testova.

Nakon toga će moći potpisati ugovor sa Interom i tako postati četvrto pojačanje Nerazzurra ovog ljeta. Podsjetimo, u Inter su već stigli Diego Godin, Valentino Lazaro i Stefano Sensi.

Sky Sport tvrdi da 22-godišnji Barella stiže na posudbu s obavezom otkupa ugovora za 45 miliona eura (+ bonusi), dok Gazzetta dello Sport saopštava da će sama posudba biti plaćena 10 miliona eura, dok će Inter po isteku iste imati opciju otkupa ugovora za 35 miliona eura.

Bilo kako bilo, Barella bi trebao postati najskuplje ili jedno od najskupljih pojačanja u historiji Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Taj rekord trenutno drži legendarni Christian Vieri kojeg je Inter na ljeto 1999. godine platio nešto više od 46 miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
46 tada ko 150 sada
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi