Slaven Bilić doveo još jednog igrača
Foto: EPA

Yilmaz se dogovorio s West Hamom

Slaven Bilić doveo još jednog igrača

S. Bošković

West Ham United dogovorio je sve osobne uvjete s napadačem Galasatararaya, Burakom Yilmazom koji se uveliko povezuje s njima.

Turski internacionalac, koji je prošle sezone postigao 18 golova u 34 utakmice za Galatasaray, želi da se preseli u Englesku, a čitavu dosadašnju karijeru proveo je u zemlji, u kojoj je rođen.

Yilmaz trebao bi zarađivati oko šest miliona funti po sezoni u Čekićarima, no klub još mora dogovoriti odštetu s prvacima Turske kako bi se transfer kompletirao. Sjajni napadač ima ugovor na još četiri godine i to bi mogao biti problem. 

On je pogodio na prvom ovosezonskom ligaškom meču, i to protiv bivšeg kluba Slavena Bilića, Bešiktaša. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

West Ham u novu sezonu ušao je veoma dobro. U prvom kolu pobjedili su Arsenal s visokih 3:0, dok su u drugom na domaćem terenu, nesretno poraženi od Leicester Cityja s 2:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti