Slaven Bilić zainteresiran za Mosesa
Foto:EPA

Žele pojačanje u napadu

Slaven Bilić zainteresiran za Mosesa

S. Bošković

West Ham United pokazao je interesovanje za napadača Chelseaja Victora Mosesa.

Dvadesetčetverogodišnjak potpisao je ugovor sa Plavcima 2012. godine, no posljednje dvije sezone proveo je na posudbu. U Liverpool, te Stoke Cityju.

West Ham United nada se da će izvanredni debi Pedra za ekipu Josea Mourinha olakšati potencijal transfer Mosesa u vrijednosti od sedam miliona funti.

Pored Čekićara, interes za internacionalca Nigerije pokazao je Tottenham Hotspur i Aston Villa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U Liverpoolu je Moses nastupio u 22 meča, a postigao samo dva pogotka. Za vrijeme igranja u Stoku imao je nešto bolju statistiku. Odigrao je jedan susret više, a gol je postigao četiri puta.


Što se tiče igranja za nacionalni tim, član je reprezentacije Nigerije od 2012 godine, te se šest puta upisao u strijelce.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.