Slavenu pojačanje u stručnom štabu
Fudbaleri Slavena zauzimaju 11. mjesto nakon prvog dijela sezone. Do kraja je cilj izboriti opstanak među federalnim prvoligašima.

Angažovan Šefik Imamović

Slavenu pojačanje u stručnom štabu

M. Šljivak

Živinički Slaven dobiće pojačanje u stručnom štabu za proljetni dio sezone.

Mladi stručnjak Šefik Imamović dobiće ulogu pomoćnog trenera u ovom klubu, a asistiraće glavnom treneru tima iz Živinica Mihajlu Bošnjakoviću u proljetnom dijelu sezone.

Radi se o nekadašnjem golmanu kalesijske Bosne i Sloge iz Tojšića koji je jedno od najpoznatijih fudbalskih lica na području Tuzlanskog kantona.

Slaven je nakon prvog dijela sezone na 11. mjestu Prve lige Federacije BiH. Osvojili su 18 bodova i za sada su u sigurnoj zoni, gdje žele ostat i na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjetimo, tim iz Živinica je novi član društva najboljih timova Federacije, a tokom jesenjeg dijela prvenstva pružili su nekoliko odličnih partija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi