Radović o ključnim potezima za Veležovu historijsku noć: "Promjena formacije i Bogdanović!"

U Mostaru slave

Radović o ključnim potezima za Veležovu historijsku noć: "Promjena formacije i Bogdanović!"

E. Škorić

Slaviša Radović je komentarisao utakmicu u Zenici i osvojen Kup BiH.

Velež je na stadionu Bilino Polje nakon 90 minuta odigrao 0:0 sa Sarajevom, ali je na penale došlo do historijskog trofeja Kupa BiH, te se tako i plasirao u Evropu.

Slaviša Radović, jedan od Veležovih igrača, smatra da je promjena formacije mnogo pomogla, ali da velike zasluge idu golmanu Slaviši Bogdanoviću, koji je ušao u finišu meča, a onda se pretvorio u junaka braneći penale igračima Sarajeva.

"Sarajevo je bilo bolje u prvom poluvremenu, mada ni oni nisu htjeli da igraju, više su čekali našu grešku. Izgubili smo neke lopte, mogli su da nas kazne, ali hvala Bogu nisu. Što se tiče durgog poluvremena, izašli smo, promijenili formaciju i to je bilo dosta bolje. Slaviša (Bogdanović) nas je spasio. Imao je taj kiks protiv Zrinjskog, ali Bog ga je nagradio jer je pošten i pošteno radi", rekao je Radović, pa je dodao:

"Vježbali smo penale na tri ili četiri treninga, a oni koji su najviše puta pogodili gledali smo da budu među prvih pet".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Kaže da on i saigrači nisu još svjesni šta su napravili.

"Ovaj klub je dosta propatio, kako klub, tako i navijači, ali presretni smo, a nismo još svjesni šta smo uradili", dodao je Radović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

C.Banks
I jedan i drugi Slaviša igraju za Velež srcem i dušom. Svaka čast!!!
14 1
FG70
Bravooooooo radovicu! Sjajan si
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi