Slaviša Radović pred Spartak: Ne bojimo se, nećemo se zadovoljiti samo nastupom u Evropi

Lijevi bek Radnika za SportSport.ba

Slaviša Radović pred Spartak: Ne bojimo se, nećemo se zadovoljiti samo nastupom u Evropi

M. Šljivak

Fudbaleri Radnika sutra počinju evropsku avanturu.

U prvom pretkolu Evropske lige tim iz Bijeljine će u Banjaluci dočekati slovački Spartak iz Trnave.

U redovima bh. tima spremno čekaju ovaj meč i svi su uvjereni da mogu premostiti ovu prepreku.

Lijevi bek Radnika Slaviša Radović za SportSport.ba ističe da je protivnik detaljno analiziran.

"Sigurno da je Spartak jedan odličan tim, organizovan klub sa dosta dobrih pojedinaca. Stručni stab nam je spremio analizu protivnika, tako da smo upoznati sa njihovim timom i kvalitetama. Ne bojimo se Spartaka, smatramo da možemo proći.", rekao je Radović.

Cilj Radnika je što dalje dogurati u Evropi ove sezone.

"Za nas je veliki uspjeh što se nalazimo na evropskoj sceni, ali nećemo se samo nastupom zadovoljiti. Mislim da imamo i mi svoje šanse u ovoj utakmici. Uz malo sreće nadam se da ćemo da napravimo pozitivan rezultat pred revanš u Trnavi".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Nažalost, Radnik svoje evropske utakmice mora igrati van Bijeljine, a Spartak će ugostiti na Gradskom stadionu u Banjaluci. Radović očekuje podršku i Banjalučana.

"Nadam svakako se da ćemo imati podršku Banjalučana. Prava je šteta što ne možemo da igramo na svom stadionu, jer bismo tad sigurno imali veću podršku. Ipak, očekuje se dolazak velikog broja navijača iz Bijeljine i podrška sigurno da neće izostati", rekao je za SportSport.ba defanzivac Radnika.

Kvote u kladionici Mozzart na ovaj meč su poprilično izjednačene. Bh. tim ima malu prednost.

Top Komentari

milivoje
Forza Spartak Forza Trnava
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.