I bivši igrač Širokog Brijega pojačao Osijek
Foto: NK Osijek

Bralić na Gradskom vrtu

I bivši igrač Širokog Brijega pojačao Osijek

E. Škorić

Nakon Amera Hiroša, koji je stigao iz Mladosti, te Šime Gržana, Osijek je doveo još jedno pojačanje za narednu sezonu.

Novi član Osijeka je Splićanin Slavko Bralić, koji dolazi kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Vojvodinom.

On je već igrao u Osijeku od 2013. do 2015. godine, a nakon toga je bio u Širokom Brijegu, Neftčiju, Larisi i Vojvodini.

"Sretan sam i zadovoljan što sam nakon šest godina ponovo u Gradskom vrtu, u Osijeku sam proveo lijepe trenutke i stekao mnoge prijatelje. Lijepe uspomene me vežu i uz NK Osijek, taj klub nije bio to što je danas i jako sam sretan što je prebrodio teške trenutke kroz koje je prolazio i što je postao klub koji se bori za naslov prvaka Hrvatske. Pratio sam što se događa, bilo mi je jako drago što je sve bolji i sve konkurentniji u HNL-u i mogu samo biti ispunjen ponosom što sam dio takvog Osijeka", rekao je Bralić po dolasku u Osijek.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ugovor je potpisao do 2024. godine, a s Osijekom će u novoj sezoni probati da napadne titulu i da "zaprijeti" Dinamu, a imat će i mogućnost da igra evropske utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi