Marko Obradović potpisao kod Slavka Petrovića

Neće se vratiti u Premijer ligu

Marko Obradović potpisao kod Slavka Petrovića

Slavko Petrović je u redove Spartaka iz Subotice doveo prvo pojačanje za novu sezonu.

Radi se o Marku Obradoviću, iskusnom napadaču kojeg poznajemo po sjajnim partijama u Premijer ligi, tačnije u dresu Radnika iz Bijeljine.

Obradović se proteklu polusezonu pozivao sa Slobodom i Željezničarom, kontakti su bili ostvareni, no nije postignut dogovor.

Sada je potpisao ugovor i očekuju ga novi izazovi sa trenerom kojeg dobro poznaje.

Posljednji angažman Obradović je imao u Neftchiju iz Uzbekistana, a nastupao je i u Belgiji, Rusiji, Kazahstanu...

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Obradović je u Premijer ligi BiH ukupno odigrao 116 utakmica i ima 41 pogodak uz 13 asistencija. Kao član Radnika je igrajući kup mečeve u 12 nastupa postigao sedam pogodaka.

Spartak će i naredne sezone igrati u Super ligi Srbije pod palicom Petrovića, nekadašnjeg trenera Željezničara, Olimpika, Radnika, Slobode...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi