Slavljenička atmosfera u taboru Ukrajine pred meč protiv BiH

Tsygankov u centru pažnje

Slavljenička atmosfera u taboru Ukrajine pred meč protiv BiH

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras na Bilinom polju igra protiv selekcije Ukrajine.

Ovo će biti posljednji meč Zmajeva u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Kataru, a već sada se zna da BiH ponovo nećemo gledati na velikom takmičenju.

Nakon poraza u subotu u Zenici od Finske sa 3:1 bh. reprezentacija je izgubila sve šanse da se nađe u baražu za SP.

S druge strane, Ukrajini je ovo itekako bitna utakmica jer imaju šanse da idu u baraž. Ukrajincima večeras treba pobjeda na Bilinom polju, ali za odlazak u baraž im je potrebno da Finske ne pobijedi Francusku.

Ukrajinci su u odličnom raspoloženju stigli u našu zemlju i vjeruju da mogu večeras ostvariti dobar rezultat.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Sinoć su odradili posljednji trening na Bilinom polju pred večerašnju utakmicu, a na istom vidjeli smo na početku malu ceremoniju u kojoj je u centru pažnj ebio igrač ovog tima Viktor Tsygankov.

Naime, Tsygankov je proslavio svoj 24. rođendan, a stručni štab i saigrači su mu poklonili dres Ukrajine sa brojem 24 na koji su se potpisali svi članovi ove reprezentacije.

Top Komentari

konjnakvadrat
Ko ne skace mrzi bosnu hey hey Bosna je sampion ooooo Bosnom behar probeharao
8 0
enko
Samo da ne budu opet igrali ko pi*ke ,pa da se ukrajinci zale kao oni na irance
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi