Dječja neiskvarenost uljepšava svijet: Reakcija dječaka kad je dobio sličicu Messija oduševila sve

Pogledajte videozapis

Dječja neiskvarenost uljepšava svijet: Reakcija dječaka kad je dobio sličicu Messija oduševila sve

Eldar Ganibegović

Stigla nam je godina Svjetskog prvenstva.

Mnogima najdraže i nadasve najbolje fudbalsko takmičenje, kako smo to navikli, nismo gledali u ljeto nego će ono biti odigrano na jesen.

Zbog ljetnih vrućina u Kataru, FIFA i zemlja domaćin odlučili su da Mundijal organizuju u posljednjem mjesecu jeseni. Tačnije, Svjetsko prvenstvo počet će 20. novembra, a finale je zakazano za 18. decembar.

A, kako se Svjetsko prvenstvo bliži, tako fanovi širom svijeta skupljaju sličice reprezentativaca 32 zemlje učesnice Mundijala.

Među sličicama uvijek ima nekoliko favorita. To su uglavnom oni najveći igrači ili igrači iz reprezentacije zemlje iz koje fan dolazi, pa je tako i meni 2014. godine bilo draže dobiti Avdiju Vršajevića nego Cristiana Ronalda ili Lionela Messija.

Tako je ESPN objavio jedan sjajan videozapis na kojem se vidi dječak koji otvara paketić sličica Svjetskog prvenstva.

Oglasi

Video govori sam za sebe. Ugledao je da je dobio Lionela Messija i briznuo u plač. Čak je i "zagrlio" dobijenu sličicu, a onda krenuo da vidi koga je još dobio, no sudeći prema reakciji nije ga baš previše ni interesovalo, pa je samo vratio Messijevu sličicu na vrh.

Pogledajte o čemu se radi. Slatko zar ne?

Inače, Lionel Messi i njegova Argentina biti će jedni od favorita za osvajanje Svjetskog prvenstva, a jasno je da i Messi silno želi da dođe do tog trofeja.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Poznato je da je u Argentini uvriježeno mišljenje da Lionel Messi nikada neće imati status kao Diego Maradona sve dok ne osvoji titulu prvaka svijeta s Argentinom.

Argentinci se nalaze u grupi C Svjetskog prvenstva zajedno s reprezentacijama Saudijske Arabije, Meksika i Poljske.

Top Komentari

Handofsibir
de pitaj te ga hoce li mijenjati
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi