Slišković: Koga god izvučemo u narednoj rundi ići ćemo na pobjedu

Trener Plemića nakon meča

Slišković: Koga god izvučemo u narednoj rundi ići ćemo na pobjedu

Ekipa Zrinjskog se plasirala danas u osminu finala Kupa BiH jer je izbacila Tuzlu City nakon penala.

Trener Mostaraca Blaž Slišković bio je zadovoljan nakon meča jer je njegov tim prošao dalje, a poručio je da ne razmišlja mnogo o rivalu u narednoj rundi.

"Vidjelo se da obje ekipe idu na pobjedu. Meč je u nekim momentima bio vrlo kvalitetan. Nije bilo puno kalkulisanja, oba trenera su napadačkim stilom pokušala da dođu do pobjede. Nije se mnogo vodilo računa o odbranama i željeli smo doći dio pobjede", rekao je Slišković i nastavio:

"U prvom dijelu mi smo imali posjed lopte, ali oni su imali dvije dobre šanse. U drugom dijelu smo bolje stajala i nametnuli smo svoju igru. Također, bili smo bolji i fizički. Imali smo tada jednu ili dvije prilike, pa smatram da je rezultat 0:0 najrealniji. Penali su lutrija. Tu smo bili nešto kvalitetniji i naš golman je bio spretniji i sretniji. Nemam nekih posebnih želja u narednom kolu. Ko god dođe idemo na prolaz jer smo zacrtali da idemo što dalje u Kupu ove godine", zaključio je trener Plemića.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ratip irats
Kakav je ovo naslov!?? Pa gledate li Vi ikad sta napisete prije nego objavite?
6 0
Jadnimi
Jok, iće na poraz
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi