Sljedeće sedmice stiže ponuda: PSG ne odustaje, a Juve ne bi imao ništa protiv Pjanićeve prodaje?

Stara dama skuplja novac za veliko pojačanje

Sljedeće sedmice stiže ponuda: PSG ne odustaje, a Juve ne bi imao ništa protiv Pjanićeve prodaje?

Ako je suditi prema medijskim napisima Miralem Pjanić je velika želja PSG-a već neko vrijeme. Parižani trenutno razmatraju opcije za ljetni prelazni rok, a navodno je Pjanić i dalje na meti PSG-a.

I ranije se pisalo o PSG-ovom interesu za Miralema Pjanića, ali i navodno spremnim ponudama "Svetaca" za veznjaka Juventusa i reprezentacije BiH.

Pominjale su ce cifre od 70-ak miliona eura, koliko je navodno spreman dati za Pjanića bio i Real Madrid.

Međutim, sada Calciomercato24 piše da je PSG i dalje zainteresovan za Pjanića, te da je ovog ljeta spreman Staroj dami ponuditi 85 miliona eura za bh. veznjaka.

Navodno je novi sportski direktor PSG-a Leonardo, dojučerašnji direktor Milana, već "pustio u eter" informaciju da je njegov klub spreman Juventusu isplatiti pomenutu cifru u zamjenu za Pjanića, a sada na Parku prinčeva čekaju reakcije iz Torina.

Špekuliše se i da će zvanična ponuda za Miralema Pjanića od 85 miliona eura na adresu Juventusa stići sljedeće sedmice.

Calciomercat24 tvrdi i da je Miralem Pjanić jedan od igrača Juventusa koji su dostupni za transfer ovog ljeta - iz dva razloga.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prije svega jer bi Pjanićev transfer donio Juventusu veliki profit s obzirom da je prije tri godine Romi plaćen "samo" 32 miliona eura.

Osim toga, Juventusu bi novac od Pjanićeve prodaje dobro došao za nova velika pojačanja. Navodno bi Stara dama ovog ljeta mogla pokušati vratiti Paula Pogbu u svoje redove.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti