Sloboda iz Novog Grada dobila vrijednu donaciju

Od kompanije Mozzart

Sloboda iz Novog Grada dobila vrijednu donaciju

Kompanija Mozzart uručila je novu sportsku opremu za trening FK Sloboda iz Novog Grada i još jednom potvrdila da je najveća podrška sportskih kolektiva u regionu.

Fudbalski klub Sloboda se trenutno takmiči u Drugoj ligi Republike Srpske — Grupa zapad, ali igrači ne kriju da su ambicije mnogo veće. Od sada će im biti lakše da te ambicije ostvare, jer će trenirati u novoj sportskoj opremi koju im je donirala kompanija Mozzart.

Nadaju se da će nova oprema pomoći na putu ka novim pobjedama, a najveća želja je da ponove svoj najveći dosadašnji uspjeh — osvajanje Prve lige Republike Srpske.

„Zahvaljujem kompaniji Mozzart u ime kluba, kao i u svoje ime na donaciji opreme za trening. Siguran sam da će ona uveliko olakšati rad prvog tima u budućnosti”, istakao je sportski direktor kluba Ognjen Dašić.

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Zapad:

On je dodao da je ova donacija kompanije Mozzart pozitivno uticala i na atmosferu među igračima.

Ovaj fudbalski klub s tradicijom dužom od jednog vijeka osnovan je 1910. godine. Od osnivanja Fudbalskog saveza Republike Srpske se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske. Za svoju jubilarnu devedesetogodišnjicu ovaj klub je uspio da dođe do četvrtog mjesta na tabeli Prve entitetske fudbalske lige, a stigao je i do finala kupa Republike Srpske.

Promo

Top Komentari

Wingback
Nije novi grad nego Bosanski Novi!
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi