Sloboda očekuje pobjedu za miran san

Slijedi gostovanje u Vlasenici

Sloboda očekuje pobjedu za miran san

M. Jakovljević

Fudbaleri Slobode iz Mrkonjić Grada u okviru 28. kola, doigravanja za opstanak u Ligi Republike Srpske, gostovat će u Vlasenici. 

Vlasenica se već od ranije oprostila od prvoligaške konkurencije, tako da Sloboda iz Mrkonjić Grada na ovo gostovanje putuje kao izraziti favorit da zabilježi novu pobjedu u prvenstvu.

"Domaćin jeste autsajder, igrat će rasterećeno i sigurno će željeti da barem finiš sezone učini dobrim za sebe. Mi ovog proljeća igramo dobro i dokazali smo kroz ovo doigravanje da nam je mjesto u Prvoj ligi RS", izjavio je kapiten Slobode Milovan Travar i potom dodao: 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"U Vlasenicu putujemo s ciljem da pobijemo, da povećamo bodovni saldo jer još uvijek se ne zna koliko će timova ispasti. Sve to zavisi od plasmana ekipa iz RS u Premijer ligu. Za svaki slučaj, pobjeda bi dobro došla za miran san pred naredne utakmice. Uvjeren sam da će svi igrači dati svoj maksimum za pobjedu", istakao je kapiten i jedan od najiskusnijih igrača u Slobodi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti