Tuzlaci tjeraju Šećerbegovića: "Šećo, lopove, odlazi iz svetinje!"

Jasna je želja navijača Slobode

Tuzlaci tjeraju Šećerbegovića: "Šećo, lopove, odlazi iz svetinje!"

Eldar Ganibegović

Aktuelni predsjednik FK Sloboda, Elmir Šećerbegović, uopšte ne uživa povjerenje navijača ovog kluba, što se danas najbolje moglo vidjeti kada su navijači Slobode skandirali protiv njega.

Tuzlanska Sloboda minule sezone nije uspjela izboriti ostanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a u gradu soli za sutra su najavljeni protesti, te navijači ovog kluba svim silama žele da naprave korjenite promjene koje bi povele klub ka svjetlijoj budućnosti. 

Ekipa Slobode koju je u završnici sezone vodio hrvatski stručnjak, Danijel Pranjić, završila je na posljednjem mjestu u ligi, no već iduće sezone bi trebala biti najozbiljniji kandidat za prvo mjesto u Prvoj ligi FBiH i povratak u elitu.

Nakon završene sezone s povratkom u Slobodu počeo se povezivati Azmir Husić. Navijači Slobode su za njega, no čini se da aktuelni predsjednik, Elmir Šećerbegović, ima neke druge planove.

On je po završetku sezone i ispadanju iz lige otpustio maltene sve iz kluba, no sebe je ostavio i čini se da planira i da zadrži uticaj u klubu, no to se nikako ne sviđa navijačima Slobode, popularnim Fukarama.

Za sutra su Fukare najavile proteste, a već danas su na ulicama Tuzle odjekivali povici protiv Elmira Šećerbegovića, u toku sastanka uoči sutrašnjih protesta.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Šećo, lopove, odlazi iz svetinje", odjekivalo je u Tuzli, što možete i pogledati na priloženom videozapisu.

Vidjet ćemo na kraju šta će biti sa Slobodom i može li se ovaj klub ekspresno vratiti u Premijer ligu. Jedno je jasno, vrijeme već teče i stvari se već polako trebaju početi rješavati. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zgembo.popuslic
Da vam je svetinja ne bi vas stotinjak dolazilo na utakmice
4 2
user1675926959
Ozbiljniji su oni iz Doboj Kaknja hahaha.Fukare kupljene za cvaju
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti