Deset utakmica bez pobjede

Slobodan pad Slobode

10

Komentari (10)

Mustafa
Krajnje je vrijeme da se jadna,čemerna i bijedna Slobodica kutariše višegodišnje trakavice zvane grčevita borba za opstanak! Slobodica će iduće godine u Federalnu gdje joj je i mjesto a Tuzla će imati samo jednog kvalitetnog premijerligaša! Fukare pređete na vrijeme u redove Legije i navijajte za naš CITY to je budućnost Tuzle !
aJdotuzla
Ti si lud... Sloboda moze biti i u 2 kantonalnoj ali moja ljubav prema Slobodi ugasiti se nece.. samo takvi kao ti mogu i navijat danas za jedan klub a sutra za neki drugi.. ljubav prema Slobodi na mene je prenjeo moj otac a na njega njegov otac, tu ljubav i korijen srezat ne moze nikakav city niti bilo sta drugo.
Bulevar.TZ
****te tuzla city u supak majmune
Bulevar.TZ
To brate , zivila sloboda i tuzla
DamirT
Yebo ti Sisa City sve zivo.Raspadaju se oni za par sezona.
user1604155860
Bio je i Zmaj buducnodt Tuzle pa gdje je sada a Sloboda je uvijek bila Sloboda jer kriza bude i prodje a Sloboda je vjecna.
K79
@Mustafa promjeni na vrijeme dilera dok ti nije kasno hahahaha
plemic
ugrožavaju naš rekord od 13 ne/pobjeda u nizu.
Ajax11
Kada imaš trenera ublehu…kako taj domazi do ugovora da mi je znati?!
Slana_carsija
Bolja taktika Izeta Fazlinovica, svi u napad, svi u odbranu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti