Bez pobjednika u duelu starih rivala

Sloboda vodila, pa spašavala bod protiv Veleža

28

Komentari (28)

SonPen1946
tresi tresi tresi mrezuuu
Klicko
@Mostarac94 odgovora li nam bod brat??
CrvenoCrni1919
Dajte ljudi malo realnosti…6 utakmica u 16 dana,uporedite utakmicu protiv sloge sa ovom danas.Igraci Zrinjskog koji su bili na sekundu do konferencijske lige se umore i izgube od Igmana po ovakvom rasporedu.Samo glavu naprijed,VOLIM TE SLOBODO!!!
mido1921
Koliko stoke na jednom sportskom portalu. Samo znate da mrzite i vrijeđate druge. To je po vama valjda znak pripadnosti nekom. Što se tiče utakmice loša zahvaljujući sudiji (koji sudi faul čim neko padne) zahvaljujući lošim igračima kojim je najveći talent isfolirati povredu.
antikomunist
Koliko sam upratio Mido, i ti znas vrijedjati i to jako cesto.Previse komunizma iz tebe izvire a svak zna kakav je komunista:Istina je samo ono sto ON kaze i najbolje je ono sto ON ima. Sve drugo je uzsno, nevalja, a us vojim obracanjima drugima ne bira riejci..nemoj Mido brate, nemoj...
samac
Ima li iko normalan na ovom portalu utakmicu da prokomentariše sve samo vrjeđanje. Utakmica nula bodova a po ovim ledinama i nemoze se igrat i cudimo se sto ipadamo od "amatera " pa gori amatera nema od ovih nasi profesionalaca
Roodjeniiiiii
Nismo ni mi mancester, al sto je ova sloboda tanka, uzas. Mogu lezat dva dana ljudi...
zilijen
Jos jedna blijeda igra Slobode! Pitanje je samo vremena kada će u niži rang.
kurjak
@zilijen Načekaćeš se, a do tad dabogda dobio visok pritisak i šećer od sikirancije.
zilijen
Prijatelju ja nista ne cekam,takvo je stanje nazalost u Slobodi.
antikomunist
FK Lezaci iz Tuzle...Boze sacuvaj kako ruzno i pogibeljno igra ova Sloboda.Ali se bacaju i izlezavaju kao n ijedan klub u Premije rligi.Ovo foliranje treba zaustaviti , i sudija im je nekoliko puta govorio da ustanu.Jad od ekipe .Onaj Kurtalic ce biti novi Jusuf Hatunic kostolomac. Malo im je zutih sudija dao kako prgavo igraju.Velez barem dvije klase iznad .
VELEZ
Mrzim slobodu vise nego i borac i zrinjski, tuzlaci su izdajni narod ove drzave
Gifron1
Nabiju te Tuzlaci na qrac. Pozz
crnoicrveno
I sestru mu i mamu i sve zensko u familiji, pišam ti se na vrapcice
Navijac123
Napusi se ti Tuzlacima, a i nam koji nismo iz Tuzle
K79
@VELEZ mater ti u paksu izdajnicku!!! tuzlaci su držali najveću slobodnu teritoriju u ratu i mnogi dali svoje živote! znaš li balavac jedan neotesani koje prvi podržao Velež kad im Zrinjski nije dao da se vrate pod bijeli brijeg uoči prvog zajedničkog play-offa 98 godine!! upravo ti izdajnički tuzlaci na celu sa rahmetli Mustafom Hukicem! iako je tad Sloboda imala možda i najjači tim u ligi, tad play-off nije ni odigran zbog Veleža a najzalosnije od svega što se Velež nikad e vrati na svoj stadion, zato mrs smradu jedan balavi nije ti sloboda kriva što ste Amawa doveli do trenera
Haroldinjo
****li ti mi fukare sve tvoje majmune glupi
crnoicrveno
@K79 sta ce on znati 2010 godiste, jos oca doji
kurjak
@VELEZ Pokazao se ko je izdajnik kad je Sloboda ispala iz PL BiH, kad ste skinuli gaće i dali bodove onima što su vas zatvarali u logore.
SarajFK
Pokradose seljacine Slobodu. Otkako su politicke partije ubacile ovo nesto iz vrapcica i vicinu prciju iz bajine luke u PL liga je postala potpuno neregularna. Treba pogasiti ove politicke tvorevine i vratiti PLBiH stari sjaj.
antikomunist
PAPAK, sada je vakat da zacepis svoju fasisticku brnjicu!Ti nisi nikakav navijac FKS vec si imbecil, vjerovatno kao i oni sa Klixa"semsudin","Meho" i slicni a ustvari UZPovac. Pun vas je internet i svi znaju da ste to vi"ugrozeni"!
Nama
A prvo *****ki torpedo koji je bio dozvoljen i omiljen klub tokom Hitlerove okupacije Sarajeva
pjanke.sa
@antikomunist neka ih ba tebra kome bismo se smijali da nije ovih nepismenih balavaca? Samo opusteno i jedan mins + prijava i to je to.
Slana_carsija
Je*o više i bod kod kuće! Šta ćete u drugom dijelu sezone? Vala se ne može reći da sad nemate igrače. Igrate ko .....
EmirEmir111
Kod Slobode nista novo..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.