41

Komentari (41)

Amcho1
Protiv ovih ekipa, a koje krvnicki udaraju i lome noge, dok su djelioci pravde slijepi, postoji samo jedno rješenje. Ubacivati igrace u igru na koje se ne racuna, sa jasnom smjernicama, polomite ih. Možda je malo surovo, ali samo na taj način se može zaustaviti ova lakrdija.
CrvenoCrni1919
Glavu gore,VOLIM TE SLOBODO?❤️
Hadzija123
Realno bez nekakvih 100% sansi citavu utakmicu navijac sam Zeljeznicara ali danas Zrinjski zasluzeno pobijedio pa ova sloboda je dno dna oni gube i nemaju zelje centra preci.
user1655831611
@King_Kenny tvoj komentar utakmice?
umzm12123
Neka Kenjare ušligaran je,po kozna koji put zbog Zrinje
prvak1905
Sad će, sad će.. dok iskaže ljubav Zrinjskom na svim portalima, polako
King_Kenny
@user1655831611 ...jel vi stvarno mislite da ja pratim te vase kukuruzligase?...hahahahaha...vidim protivnik Sloboda,tu se zna vazda,oni samo protiv Sarajeva i Zelje zapnu 120%,protiv ostalih redovno skidaju gace...ja mislim da oni nisu nikad pobijedili Zrinjski otkad se igra ova liga,sumnjam i bod da su uzeli...oni su ono sto je Espanyol sto je Realu,sigurica bodovi...
kurjak
Glavu gore,nije sramota izgubiti od Zrinjskog.Zato protiv Želje ja već upisujem tri boda.
Hadzija123
Ovakvom igrom i ni protiv Iskre iz Bugojnig ne mozete garantovati bod a ne tri pa vi bolan prvi korner i prvi sut u okvir gola imate u 95 ovo je antipropaganda fudbala sto vi igrate pomavljam 3 sezone evo i nadam se da cete ive godine ako Bog da u 2 ligu da pustite nekog ko zna igrati fudbal da ucestvuje u takmicenju PL. Sretko ka ispadanju
Mustafa
Upravo hoćemo pravog trenera na klupi naše svetinje ! Napolje sa tim diletantima koji nisu u stanju ni pionire voditi ! Sa takvim stručnim štabom smješi nam se federalna!
Tuzla1974
Mustafa-Ferguson,stari strucnjace dodji pomozi nam,daj nam prijedlog,evo Tuchel je od danas slobodan
fukaraslana
Tako je ovi sad sto su treneri nivo 2 fed lige svi do jednog
plemic
mostarska bura se ne smiriva, poslije torpediranog sarajva, rutinski protiv slobode.
kurjak
@plemic A što vas vile pronosaše na kraju.
BH_Drina
Ljudi šta je ovo sa suđenja??? ŠTA SE DEŠAVA???
fukaraslana
Nemamo trenera ni pomocnika zato se gubi
Ekspert
Dajte, čista pobjeda kao suza. Niti je Nemanja namjerno udaren, niti je Osmanković. Nadam se da je dobro. 3 od 4 šuta Sloboda u zadnjoj minuti imala. U Bratislavi nismo imali sreće u zadnjoj minuti, u Banovićima jesmo, s tim da smo morali dati drugi i završiti tekmu.
plemic
samo nam korona može titulu uzeti ...
SamoZrinjski
*utakmicu,****la vas tekma
MSOZ101
Treba sjest i razmislit šta je plan sa ovakvim suđenjem iz utakmice u utakmicu njihova pojava i posao više liči na cirkus nego na pravdu.
plemic
tko gubi, ima pravo da se ljuti ...
Trenbolon
Vec 2.utakmicu sudije navlace zrinjskom.....
umzm12123
Hahhahahahahahahhaha mesari mrtvi
lalinjo
hahahahahahahahahahahahahah......dobar vic,ljubomora je gadna stvar,nagriza čovjeka iznutra sve do smrti,mijenjaj se čovječe.....
user1655831611
TI SI PRVAK ŠUGAVE ZEMLJE!!!
EmirEmir111
Hahaha tesko vama
SamoZrinjski
Kao što rekoh "kada krenemo,gorit će nebo I zemlja"...
Mustafa
Sloboda sada ima dosta solidan tim ali nema trenera ! Sa ovakvim idiotom i diletantom na klupi ispadamo sigurno ! Umjesto da od prve minute ubaci Vranješa, Bekića i Husejnovića ovaj idiot ih drži na klupi ! Šta je mislio ko će Zrinjskom dati gol ? Možda njegova nena u dimijama !
Salt_boy075
Joojj sta Devedzic profila u pm...
Starigrad01
Ispade na kraju da je zrinjski ipak naguzove pobjedio
plemic
od kako je boga i naroda uvijek je pobjednik bio tko da više golova.
Tuzla_1987
Zato i nemamo ekipe u evropi zbog ovakvih sudija i ovakvog lobija,prejadno da igrac u hitnoj zavrsi nema kartona to samo kod nas ima
Jugovina
Cuj lobi hahah Hoces reci da ga je namjerno udario?
Tuzla_1987
@Jugovina hoces rec da je regularno sudjenje bilo? Ahahahahahah
DamirT
Kakve veze jel namjerno ili nije.Koljeno u glavu jbt,moglo je svasta covjeku bit
lalinjo
Druže skok sudar,to je tako,isto kao što je Bilbiji izbio zub,nije ga namjerno udario,ako tako gledaš onda je trebao dati 2 crvena kartona,ali pogledaj ostale startove,Sloboda je davno trebala biti sa igračem manje,ne treba tražiti krivca u sucu što se tiče poraza.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.