Bizarna izjava Starčevića nakon blamaže: "Sve je išlo na njihovu stranu"

Selektor U21 selekcije BiH

Bizarna izjava Starčevića nakon blamaže: "Sve je išlo na njihovu stranu"

M. Šljivak

Mlada fudbalska reprezentacija BiH doživjela je težak poraz u kvalifikacionom meču za prvenstvo Evrope od selekcije Švedske.

Meč u gradu Borasu završen je pobjedom domaćeg tima od 4:0 uz veoma blijedu partiju bh. tima u većem dijelu utakmice.

Selektor Slobodan Starčević imao je poprilično bizarnu izjavu nakon utakmice i tvrdi da je protivnika danas jednostavno išlo.

"Težak poraz za nas. Desile su nam se i tri povrede i sve je išlo na stranu Švedske. Protivnik je igrao stabilno, brzo, na jednostavan način su stvarali šanse i u konačnici bili efikasni", rekao je Starčević i nastavio je:

"Mi smo bili konkurentni do prvog gola, nakon toga je igru kontrolisao protivnik. Sad se moramo okrenuti utakmici sa Crnom Gorom i pokušati da popravimo utisak o ovoj ekipi".

"Zahvalio bih se navijačima koji su došli danas u Boras da bi nas podržali. Žao mi je i zbog njih što nismo ostvarili bolji rezultat."

Utakmica protiv Crne Gore igra se na Grbavici u utorak 16. novembra., ali za selekciju BiH do kraja ne postoji nikakva nada za plasman u baraž.

U šest odigranih susreta skupljeno je samo pet bodova, a jedina pobjeda ostvarena je protiv slabašne selekcije Luksemburga.

Na vrhu tabele u ovoj grupi je Švedska sa 14 bodova, a iza je selekcija Italije sa bodom i utakmicom manje u odnosu na Šveđane.

Top Komentari

2323
Starcevicu je najbolje da se vrati u Call centar gdje je i radio...Jer vodio TZ City uzas.Radnik Uzas sad U21 uzas...covjek.nije za to jednostavno...zna pricati teoriju a praksa mu je nula....obican hostopler koji je tu zbogispunjavanja zelja pojedincima tipa Vice, Marka-savjetnika Vice,i jos par njih.....
14 1
King_Kenny
...sprda se covjek,ali moze mu se jer smo mi to dozvolili.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi