Crna Gora Srbiji krade još jednog igrača

Tedić odlučio?

Crna Gora Srbiji krade još jednog igrača

E. Škorić

Uroš Đurđević je odlučio zaigrati za Crnu Goru, a sada bi Srbija mogla ostati bez još jednog igrača.

Napadač Manchester Cityja Slobodan Tedić će, prema pisanju CG portala, ubudućnosti nositi dres Crne Gore.

Rođen je u Podgorici, odrastao je u Novom Sadu i prve korake napravio je u Vojvodini, a afirmaciju je stekao u Čukaričkom. Na kraju ga je doveo Manchester City i posudio Zwolleu.

Igrao je za mlađe selekcije Srbije, no nije zaigrao za seniore, pa će 20-godišnjak na kraju zaigrati za Crnu Goru, iako je na njega računala i Srbija.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ipak, vrijeme će na kraju pokazati za koga kuca srce mladog nogometaša i da li je zaista spreman zaigrati za zemlju rođenja ili će kao mnogi njegovi zemljaci težiti da bude član srpske reprezentacije koja bolje kotira na nogometnoj mapi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti