Veliki trijumf Dobojlija

Sloga zaustavila Zrinjski

44

Komentari (44)

Klicko
Očekuju se napadi nultrasa u kasne sate kad normalan narod spava po nedužnim stanovnicima istočnog dijela Mostara.Budite u pripravnosti!!
Klicko
Sad ce nultrasi da prave belaje hahahahhah
Husrefbeg22
sve cestitke Slogi is Doboja. Pobijediti skutore nije mala stvar. Onaj Dudic bi mogao dosta to ga nauciti kako igra Sloga i Igman. Mali klubovi ali veliki rezultatit zahvaljujuci borbenosti i taktici. A kod Sarajeva i nejma taktike., vec dvije godine nabija nas ko stigne ili na nama jos nabijaju gol razliku. Sloga i Igman ne idu da pobijede vec da se bore a to im se dobro vraca. Zato Dudicu nkad ne vodi klub na pobjedu vec da se bore 100% a to ce morati donijeti rezultat.
pjanke.sa
Vala ne znam sta si ti gledo protiv Slobode, Zelje, Leotara i Sirokog. Podbacili smo samo protiv Zrinjskog, Tc i Sloge…nemojte molim vas vise srat na ekipu i na Dudica nego pustite ljude da rade da ostvare kontinuitet i vratice se rezultati. Ne lozemo svakih 6 mjeseci mijenjat trenera i ekipu koji vam je ku rac??
Hadzija123
Sta si vledao protiv Zelje Bogvas samo spasio i pogledao pa dobiste onaj penalnesrerni po Zelju da ga nije bilo i Zeljo bi gol razliku nabio protiv vas,Igman vas nadigrao,posusje dobili na guzove a da ste nadigrali Siroki jeste ruku na srce ne moze se prigovoriti.
Toniche
Svi slave propast Zrinjskog a oni 4 boda od 1. Mjesta i 3 utakmice manje hahah realno kada odigraju sve 3 utakmice na prvom mjestu..
Arma
Dobro, a sta mislite dobiti sve 3 utakmice? A igrate sa Siroki, Velez, Tuzla..Nije lahko vidis Sloge danas svi su kontali da ce Zrinjski lagano dobit ali krc.
pjanke.sa
Da ne znam odakle im toliko samopouzdanje pogotovo nakon danas. Nisu uopste toliko kvalitetna ekipa a prosle sezone svi losi bili zato su onoliko i odskocili. Da bili su bolji od nas nedavno i pobijedili to je ok, ali opet preko sudije i penala i sjeckanja utakmice…inace da je normalan sudija sudio pobijedili bi ku rac.
zilan66
NISAM ZNAO DA ONAJ , KAKO GA ZOVU PROFA MUCA.AHAHAHAAA,JOS JEDAN PORAZNI ODE ON U DINAMO ALI DINAMO IZ KOSTRCA KOD ORASJA.
Draganf4
Vjerovatno ti nije dao prolaz na fakultetu cim tako pricas
lalinjo
On će bar u Dinamo Zg,a ti nikad dalje od tastature,hahahaha....
saju701
Bravo Sloga kakav Zrinjski kakvi bakaraci ne mogu oni meda.
histereza
Pa sve ekipe su više izgubile nego osvojile bodova
SarajFK
Sloga Igman leotar ono nesto iz vrapcica posusje i nas fk hadziduduk svi u 5 deka. Bice zanimljiva borba za opstanak
pjanke.sa
Pa sta je @plemic ja sam mislio vi sampioni svemira da cete vec biti prvi sa 5 utakmica u zaostatku?? A vi ispuhali ko cuna….
umzm12123
Evo ovakvi,da sve dobijemo zaostale opet prvi,eto kakvo su ostali...
Toniche
4 boda manje od prvog a 3 utakmice manje haha znaci da dvije dobiju i jednu izgube opet prvi haha
pjanke.sa
Pa vi kontate stvarno sve dobiti? I TC i Veleza i Sirokog? Auuuuu malko ste se previse podigli. Ali hajde valjda se to tako u vasem selu radi.
mido1921
Ova Sloga baš nagazna mina.
Chesa
Ovo svako svakoga … Sloga Zrinjskog, a Igman Tuzla Citya…
Carmagle
Da nije bilo sudija u Banovicima Zeljo bi bio prvi, sa dva boda prednosti. Vico *****u
pjanke.sa
Hahahaahahahahaah da su babi muda….
Galacticosi
U našoj ligi svako svakoga pobjedi.Bice zanimljiva ova sezona
user1582647693
Pa nastavi li rinjski ovako olahko peodavati glave adute ekipe nije bitno za koliko dovest ce se u period borbe za europu i osrednju ekipu lige
Hadzija123
Pa i jesu osrednja ekipa po pokazanom na terenu zadnje 3 utakmice dobili 2 i to na guzove protiv bratskih klubova Slobide i Posusja eee pa Sloga vam nije bratski klub ocito doda i cova nisu dobris sa dobojlijama
Hordas_00
umzm12123
Primio si ti 4 komada,picke su vec oderane
Hordas_00
Tako je, tvoja mamica je već oderana
umzm12123
Hahahahah kakav lik
Mostarac94
Sloga i Tuzla znaci kad ocekujes da izgube pobjede kad ocekujes da pobjede izgube xD
Nele.
Bravo Sloga, zakuha se liga bas.
zilan66
Plemic, lalinjo na aparatima.sad vidite koliko vam je vrijedio,kako ono zvate,srbenda,savic.
lalinjo
Evo na aparatima,moš mislit,ljudi bili bolji i zasluženo dobili,ja kulturno čestitao,slijedi moj primjer pa i ti čestitaj nekada,ali to je jako teško od tebe doživiti.
lalinjo
Potpuno zasluženo,rastrčano i agresivno,čestitke Slogi....Zrinjski utakmica za zaborav,dosta ih se treba zapitati imaju li mjesta u ekipi ubuduće.
Uranija
Jedino se hinjavi sudija jelić maksimalno trudio ali nije mogao sam ništa
pjanke.sa
@Uranija pa ne moze ni sudija uvijek da pomogne. Treba motivacije malo imati i igre. Protiv nas im je lako motivisati ekipu ali evo vidim, nije to ona ekipa od prosle godine…
antikomunist
Lijep dan bas danas.....
Hadzija123
E neka je vala Bogu dosta vise i pobjeda na guzove (Sloboda,Posusje) do duse protiv bratskih klubova!
pjanke.sa
Skinuli gace i jedni i drugi i malo sudije sjeckale…tako ti je. Satro oni dobra ekipa.
Adnan tz
Ova liga je nevjerojatna . Dokaz da je sve u 5 deka i da niko nema kvalitet potenžban za grupnu fazu nekog takmičenja
visokohz
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.