Zanimljivi komentari nakon utakmice u Modriči

Ćurguz: Nismo mi krivi za tenzije; Jakirović: To su gluposti

15

Komentari (15)

Kladionicar_iz_mira
Izjava nakon Posusja proslo kolo: “Vidim na igračima da im je ova utakmica energetski teško pala. Stigao nas je umor, moram priznati.” Izjava nakon Sloge: "Nismo umorni, to su gluposti. Igrači koji igraju u Zrinjskom moraju pokazati kvalitet u svakoj utakmici pogotovo na ovakvim terenima, koji nije bio mokar, ali opet čestitam Slogi."
lalinjo
Sve jasno kao dan ili ne kapiraš,izrotirao je igrače oni koji su manje igrali,jer oni nisu umorni,vrlo jednostavno....
Hadzija123
Ma kiksat ce Zrinjski jos koliko hoces mislim sta znaci kiksati realno nisu ni priblizno proslogodisnjoj ekipi,sigurno su 50% slabiji mislim nisu glavni favoriti za titulu ako ih i ima jer svako.svakog dobija. Zrinjski je prethodne 2 utakmice.protiv Slobode i Posusja dobio na guzove ne znaju ni oni kako ali valjda to tako.ide.protiv bratski klubova.
kurjak
@Hadzija123 I šta kažeš bratski klub im Sloboda.To se u narodu kaže ko to traži materi yebača.
Ekspert
Zrinjski je odradio očajan prijelazni rok. Samo sa Ilinkovićem uboli i Ćužom donekle. Ćuže promjenjivo igra. Onog Brekala nigdje, jasno je što je Moldavac bez kluba bio. Pojma nema. Ne znam gdje Gazzettu i kako nađoše. Još ozljeđen. Kao i Hadzić i Bojo. Pregleda li itko te igrače prije potpisa? Skauting i dovođenja čudna. Crnca ćemo valjda vidjeti. Maglica, Senić, Mandić, fule žešće. Bekića produžili??? Nestvarno. Tić puno nedostaje. Ćorluka očito neke ozbiljne probleme ima. Pustiti glavne igrače Bašića i Savića bez i približno adekvatnih zamjena? Nemanja van forme. A struka se malo digla i ufurala. I eto ga, već 3 poraza. Da ne bi bilo da sve negativno pišem, europa u većini utakmica i Sarajevo jako dobro odrađeni.
pitariistok
Cuj nije umoran...pa kako ces biti umoran nisi igrao 46 prvih kola....jos bi se trebao mozda zaliti ma zgusnut raspored?
Jugovina
Pa jesu li odmarali kad su odgodene utakmice ili igrali po Europi i Aziji?? Nije lose nekad razmislit malo prije nego napises. Pozz
Ljacmu1
Ovakve utakmice se dogode ; Sloginim igračima je igranje protiv ovakvog suparnika bilo kao finale kupa i dali su maksimum, zasluženo dobili.
pjanke.sa
Isto ko vama i ostalima protiv Sarajeva i Zelje.
umzm12123
Nema sta vrhunski ste klubovi,al za Sarajevsku zupaniju
pjanke.sa
@umzm12123 polako umizumi ne mozemo da se snadjemo sa ovim vasim prevarantima politickim, ali kad zivis sa takvim fasistima moras se adaptirati. Nama to sporije ide ali nadoci cemo nista se ti ne brini. Zupanije su u susjednoj Hrvatskoj a kod nas u BiH su Kantoni, ako jos niste dotle u skoli dosli.
visokohz
Prrrrrrc Jakire
Uranija
Šta kaže “stručnjak” jakirović kakav mu je bio igrač jelić, trudio se maksimalno hinjavac ali nije mogao sam
user1655831611
Dvije tekme manje od Tuzle
Fejker
Uz dvije utakmice manje ???
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.