Sloga iz Gornjeg Crnjelova pojačala i stručni štab

Dogovorena saradnja s Hadžićem

Sloga iz Gornjeg Crnjelova pojačala i stručni štab

Uz igrače koji vrijedno odrađuju pripreme za drugi dio sezone, punom parom također radi i ambiciozno rukovodstvo Sloge iz Gornjeg Crnjelova.

Drugoplasirani tim 1. lige RS je saopštio kako će u narednom periodu stručni štab Sloge činiti Senad Hadžić, koji je dobro poznato trenersko ime u Semberiji, obzirom da je prethodno vodio Podrinje iz Janje.

Hadžić će tako u nekim segmentima dodatno pojačati ionako kvalitetan rad stručnog štaba Sloge, a iz kluba su mu putem zvanične stranice poželjeli dobrodošlicu, u nadi da će opravdati povjerenje.

"Pratim Slogu već par godina i sa oduševljenjem sam prihvatio poziv predsjednika Krbanjevića da budem dio jednog ovako organizovanog kluba. Ovdje rade stručni ljudi, kadar je sastavljen od izuzetno kvalitetnih igrača a i smatram da imamo velike šanse da ispunimo sve svoje ciljeve", kazao je Hadžić, koji o uslovima ima samo riječi hvale.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Uslovi za rad su fenomenalni i ne čudi što danas svi žele biti ovdje. Nadam se da ću svojim znanjem i iskustvom pomoći šefu stručnog štaba Draganu Mićiću, ali i ostalim kolegama, kako bi ovaj klub već od ljeta po prvi put u svojoj istoriji postao član Premijer lige Bosne i Hercegovine."

Sloga se, podsjetimo, trenutno u 1. ligi RS nalazi na drugom mjestu sa tri boda manje u odnosu na vodeći Borac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi