Sloga remizirala u prvoj provjeri, dva gola Stokića
Foto: OFK Sloga

Pripreme za drugi dio sezone u 1. ligi RS

Sloga remizirala u prvoj provjeri, dva gola Stokića

Igrači Sloge iz Gornjeg Crnjelova jutros su odigrali prvu pripremnu utakmicu.

Drugoplasirani tim Prve lige Republike Srpske je na terenu s umjetnom travom u Etno selu Stanišići odmjerio snage s Loznicom, a susret je na kraju završen neriješenim rezultatom 2:2.

Oba pogotka za Slogu postigao je iskusni Joco Stokić, koji je u redove ovog ambicioznog kluba stigao ove zime nakon što se prethodno sporazumno razišao za premijerligašem Tuzla Cityjem.

"Bio je ovo prvi u nizu pripremnih mečeva za našu ekipu. Od danas polako počinjemo da hvatamo formu za početak prvenstva i da uigravamo tim za ono što nas očekujemo. Nalazimo se u prvoj fazi priprema i zadovoljni smo kako to sve izgleda sada", kazao je nakon utakmice trener Sloge Dragan Mićić, pa potom nastavio:

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Momci rade odlično, svjesni su kakav je zadatak pred njima i nemam nijednu zamjerku na njihovo zalaganje. Sve u klubu funkcioniše besprijekorno i nama ostaje samo da se posvetimo terenu i napornom radu."

Narednu utakmicu Sloga iz Gornjeg Crnjelova igra u subotu protiv Modriče.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi