"Slomio sam Costi nos i postao popularan u školi"
(Foto: EPA)

Tomori o nezgodi koja se desila

"Slomio sam Costi nos i postao popularan u školi"

M. Šljivak

Diego Costa je prije nekoliko godina doživio prelom nosa na treningu njegovog tadašnjeg kluba Chelseaja.

Brazilski napadač sa španskim pasoŠem je stradao u duelu sa mladim Fikayom Tomorijem, a danas 21-godišnji defanzivac tvrdi da ga je ovaj duel proslavio u školi.

"Bila je to nezgoda. Još uvijek sam išao u školu i stvarno nisam znao da se to dogodilo na treningu. Naredni dan su novine pisale o tome, a u školi su me svi počeli ispitivati o tome", rekao je Tomori i nastavio je:

"Dobio sam dosta poruka kao da sam to namjerno uradio. Diego Costa nije bio ljut zbog toga, nije me udario na treningu nakon toga", istakao je Tomori.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj fudbaler je tada imao 18 godina, a sa 21 se vratio u Chelsea, gdje je odličnim igrama zaslužio i poziv u reprezentaciju Engleske.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi