18

Komentari (18)

Ratnik
Ono je crvena, kopackom po licu, s nama mozes kako hoces, ebem ti sudiju, dobio pare izgleda, vidim kako prljavo igraju ovih 45min, i to je namjern, stao mu na lice s kopackom!
Ratnik
Nacisti ovih slavoni svi!
user1655831611
pero98
Ajmo Zrinjski.
zilan66
Nije ajmo nego hajdemo ili hajmo
plemic
hajmo HŠK ZRINJSKI, hercegovina je uz tebe, a bogme i velika večina bosne!!!
zilan66
Javno govorim, kad javno priznaju da im je bih na prvom mjestu ,njena zastava, himna ja ne samo da cu podrzati svaki hrvatski klub ,takmicara nego cu glad.sati za hrvatskog clana predsjednistva koga oni predloze.
SamoSiroki
Široki uz zrinju.. Ajmoooo
King_Kenny
...idemo Slovan,Bosnjaci su svim srcem uz vas!!!...
lalinjo
Hahahahahahaa.....kakav indijanac ?‍♂️?‍♂️
user1655831611
Di si sad imali te jos
SarajFK
Zrinjski trenutno jes nas najbolji klub i daleko su ispred svih ostalih zajedno. Ali pretjeruje se sa ovim napuhivanjem i preuvelicavanjem tog nekog ''rezultata'' Pa oni nastupaju u najlosijem i daleko najnekvlitetnijem takmicenju u evropi i nikad nisu prvo prosli ni prvo pretkolo LP a vi novinari pisete kao da igraju finale. Jos zbog ovog takmicenje uopste ne igraju domacu ligu. Pa sta bi tek bilo da prodju u grupnu fazu? Smirite malo dozivljaj Bog vam pamet dao.
Laporta
Sretno Zrinjevci od navijaca Želje...
King_Kenny
@Laporta ...bratski klubovi.
rajvosaa1987
Sretno Slovan, vratite malo UZP-ovce u realnost
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.