Sluti li Juventus večeras majstoriju Miralema Pjanića na Grbavici?

Zanimljiv video na Facebooku

Sluti li Juventus večeras majstoriju Miralema Pjanića na Grbavici?

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra utakmicu prvog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv selekcije Armenije.

Zmajevi kvalifikacije otvaraju u Sarajevu na stadionu Grbavica gdje se očekuje da će imati veliku podršku naših navijača. Izabranici Roberta Prosinečkog su briljirali u Ligi nacija i sigurno da je cilj da s takvim igrama nastave i u kvalifikacijama.

Bh. reprezentacija će prve dvije utakmice igrati na domaćem terenu jer samo za tri dana naš tim očekuje još jedan meč. Naime, tada ćemo u Zenici igrati protiv našeg starog poznanika iz kvalifikacija, a to je selekcija Grčke.

Pred večerašnji meč na Grbavici na Facebooku se oglasio i Juventus koji je informisao svoje navijače da će Miralem Pjanić nastupiti za svoju reprezentaciju u okviru kvalifikacija.

Zanimljivo da je Juve objavio video gola Pjanića u derbiju protiv Napolija kada je naš veznjak fantastično pogodio iz slobodnjaka. Nadamo se da je Stara dama na ovaj način naslutila da će Pjanić biti strijelac, a s pravom možemo očekivati njegovu majstoriju na Grbavici.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjećamo, utakmica izmađu Bosne i Hercegovine igra se večeras s početkom u 20:45 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

OR7
E još večeras ako Bog da, još jedan ovakav i Džeko jedan za stoti nastup i taman.......;)))
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi