Službeno: Lulić u Laziju do ljeta 2020. godine
Foto: EPA

Bh. reprezentativac produžio ugovor s rimskom ekipom

Službeno: Lulić u Laziju do ljeta 2020. godine

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Senad Lulić danas je potpisao novi ugovor sa ekipom Lazija.

Iako se dosta špekulisalo da bi bh. fudbaler mogao napustiti Olimpico, Lulić je odlučio da produži svoju vjernost Laziju. Nakon što je nekoliko puta odbio da produži ugovor, danas je italijanski klub saopštio da Lulić u Rimu ostaje do ljeta 2020. godine.

"Lazio želi saopštiti da je Senad Lulić produžio ugovor sa našom ekipom do ljeta 2020. godine", saopštili su iz italijanskog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naš reprezentativac se jučer uspješno vratio na teren nakon povrede prsta i postigao je izjednačujući gol protiv Bologne. Lulić je u Lazio stigao 2011. godine i do sada je u dresu rimske ekipe odigrao 173 utakmice i postigao je 20 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi